Andezit

Andezit Taşı

Fabrikamız 40 yılı aşkın sektöründe andezit taşı, bazalt taşı ağırlıklı olarak müşterilerine istenilen miktar ve ölçülerde kullanım alanına göre imalatlar yapmaktadır. Sizlerde fabrikamızı arayarak özel ölçü ve imalatlarda kesim yaptırabilirsiniz.  Fabrikamızda andezit taş döşeme, andezit bordür, andezit kaplama, andezit basamak, andezit küpeşte, andezit yağmur oluğu, andezit kaldırım taşı, kısacası andezit ile ilgili neye ihtiyacınız varsa BC Sortaş andezitten temin edebilirsiniz. Andezit taşı fiyatları ve Ankara andezit taşı için iletişime geçiniz.

Andezit sayfamızdan ve ya buraya tıklayarak numunelerimizi görebilirsiniz.

Bilgi Amaçlı

Andezit taşı ya da Ankara taşı, tersiyer ve kuvaterner dönemlerdeki volkanik hareketlere bağlı olarak oluşmuş andezitlik bileşimdeki kor kayaçlardır. Ankara’nın Gölbaşı bölgesinde bolca bulunduğu için Türkiye’de Ankara taşı olarak da bilinmektedir. Evet kısaca andezit taşının anlamını da sizlerle paylaştık.

Diğer tüm imalatlar ve özel ölçülerinizi bize iletebilirsiniz. Andezit taşı fiyatları, andezit taşı, andezit taş kaplama, andezit döşeme, andezit taşı bordür, andezit taşı oluk hakkında detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz. BC SORTAŞ bir Ankara andezit taşı firmasıdır.

Bazalt

Bazalt Taşı

Fabrikamız 40 yılı aşkın sektöründe andezit taşı, bazalt taşı ağırlıklı olarak müşterilerine istenilen miktar ve ölçülerde kullanım alanına göre imalatlar yapmaktadır. Sizlerde fabrikamızı arayarak özel ölçü ve imalatlarda kesim yaptırabilirsiniz. Fabrikamızda bazalt taş döşeme, bazalt bordür, bazalt kaplama, bazalt basamak, bazalt küpeşte, bazalt kaldırım taşı,bazalt kilit taşı, bazalt yağmur oluğu, kısacası bazalt ile ilgili neye ihtiyacınız varsa BC Sortaş andezitten temin edebilirsiniz.

Bazalt sayfamızdan ve ya buraya tıklayarak numunelerimizi görebilirsiniz.

Bilgi Amaçlı

Bazalt, volkanik kaya kütlelerinden biri. Siyah renkte ve kesif yığınlar halindedir. Doğada kütle, damar ve akıntı halinde bulunur. Başlıca özelliklerinden birisi, altıgen prizmalar biçiminde, büyük sütunlar meydana getirmesidir. Bu sütunlar, mağma akıntılarının soğuyup büzülmesinden ileri gelmiştir. Sert ve dayanıklı bir taş olduğundan kaldırım, yapı taş, demiryolu, köprü malzemesi olarak kullanılır. Yeryüzünde çok bol olan bazalt, bazı memleketlerde, binlerce kilometrekarelik yerleri örter. Kuzey İngiltere, İrlanda, Almanya ve Amerika’da büyük Hindistan’da Dekkan bölgesindeki bazalt yığınları 300.000 kilometrekarelik geniş bir bölgeyi kaplar.

Bazalt taş döşeme, bazalt kaplama, bazalt taş duvar, bazalt taşı Ankara, bazalt taşı fiyatları için bizi arayabilirsiniz.

Şömine

Şömine ve Barbekü

Şömine eski çağlardan; değerini ve kullanırlığını yitirmeden günümüze kadar gelen, halen hayatımızın içinde önemli yeri olan ısınma ve ateşin dansını izleyebileceğiniz mimari bir yapıdır. Şömineler çok uzun yıllardır insanlığın hizmetinde yer almış ve günümüze kadar değerini ve kullanırlığını artırarak gelmiştir. Şömineler günümüzde modern teknolojinin de yardımı ile performansını eskiye nazaran çok arttırmış ve artık alternatif ısınma aracı olarak kabul görmüştür. Şöminenin muhteşem görselliğinin evlerimize kattığı ambians şöminenin vazgeçilmezliğin deki en etkili yönüdür onun başında geçirilen saatlerin insan sağlığına kattığı faydalarda kesinlikle inkar edilemez ve bir anlamda günümüzün stres dolu metropol yaşantısında insanın imdadına yetişen doğa olayının evinizin içindeki ateşin dansını izlemek insanın hem bedenini hemde içini ısıttığını göreceksiniz. Günümüzde şöminelerde kullanılan şömine hazneleri şöminelerin sadece görsellik olarak değil artan ısınma maliyetleri karşısında artık alternatif bir ısınma aracı olarak ta kullanılmaktadır. Şömineler açık hazneli, kapalı hazneli ve haznesiz olarak çeşitlenmektedir. Bu şöminelere örnekleri kataloğumuzu inceleyerek ulaşabilirsiniz. Şömine giydirmesi, şömine de hangi haznenin kullanıldığına bakılmadan   taş, granit, mermer veya ahşap ile kaplanmasıdır. Giydirme işlemi şömineyi ortaya çıkaran ve ona görselliğini katan en büyük etkendir bu yüzden iyi bir araştırma yaptırılması gerekir.

Şömine ve barbekü örneklerimizi şömine sayfamızdan veya buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Ürünlerimiz

Ürünlerimiz

Andezit taşı, bazalt taşı, mermer ve diğer tüm taşların özel kesim ve imalatı fabrikamızda yapılmaktadır. Bu ürünlerimizi sizlere burada bir kaç başlıkla anlatmak gerekirse yer altı ve yer üstü alt yapıları olarak 2 ayırmak yeterli olur.

Yer altı yapılarda kaldırım, arnavut kaldırımı, yağmur olukları, parklar ve buna benzer bir çok yapıda ağırlıklı olarak andezit taşı  bazalt taşı ürünlerimizi görebilirsiniz. Yer üstü yapılarda bina cepheleri, bina ve villa giydirmeleri, şömine, barbekü, bahçe ve duvarlarda kısaca bir çok alanda andezit taşı ve diğer taş ürünlerimiz ağırlıklı olarak kullanılmaktadır.

Bu yapılara örnekleri Ürünlerimiz sayfamızdan veya buraya tıklayarak görebilirsiniz.